Έτσι αντέδρασε ο Χάρι στο φιλί στη Μέγκαν Μαρκλ. «Από μακριά τώρα»

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Δεν είναι λίγες οι φορές που μεταξύ σοβαρού και αστείου λέγονται μεγάλες αλήθειες. Αν έκρυβε κάτι τέτοιο η στάση του πρίγκιπα Χάρι στο φιλί jockey στη Μέγκαν Μαρκλ, προσπάθησε να το κρύψει πίσω από το βρετανικό χιούμορ του.

Η εκθαμβωτική Μέγκαν Μαρκλ τράβηξε πάνω της όλα τα βλέμματα στο ντεμπούτο της στις βασιλικές ιπποδρομίες στο Άσκοτ. Ακόμα και ο νικητής jockey Frankie Dettori δεν μπόρεσε να της αντισταθεί και τη φίλησε κατά την απονομή του βραβείου του. Και εκεί ήρθε η ατάκα φωτιά του πρίγκιπα Χάρι.

Ο 47χρονος Ιταλός αναβάτης φαινόταν εξαιρετικά ευτυχισμένος μετά τη νίκη του. Έκανε έτσι την τολμηρή κίνηση να φιλήσει το χέρι της 36χρονης Μέγκαν Μαρκλ. Ο πρίγκιπας Χάρι δεν την είχε αφήσει από τα μάτια του και δεν άφησε την ενέργειά του ασχολίαστη. Πάντα με δόση χιούμορ που μπορεί βέβαια να κρύβει και πολλές αλήθειες.

πρίγκιπας Χάρι Μέγκαν Μαρκλ

Ο Dettori είπε στη Μέγκαν Μαρκλ ότι ο γιος του θα είναι πολύ χαρούμενος που του έδωσε εκείνη το βραβείο. Μια ατάκα που έκανε την Αμερικανίδα ηθοποιό να χαμογελάσει. Και τότε ήταν που ήρθε η παρέμβαση του πρίγκιπα Χάρι. «Όχι τόσο κοντά τώρα!» του είπε αστειευόμενος ο πρίγκιπας Χάρι, με τη Μέγκαν Μαρκλ να γελάει.

πρίγκιπας Χάρι Μέγκαν Μαρκλ


Έκλεψε τις εντυπώσεις η Μέγκαν Μαρκλ

Η Μέγκαν Μαρκλ έκλεψε τις εντυπώσεις με το λευκό μεταξωτό φόρεμα Givenchy που επέλεξε για το ντεμπούτο της στις βασιλικές ιπποδρομίες στο Άσκοτ. Η κομψή της εμφάνιση έκλεψε για άλλη μια φορά τις εντυπώσεις. Οι στιλιστικές της επιλογές δείχνουν ότι ακολουθεί τα χνάρια της Κέιτ Μίντλετον, επιλέγοντας τον σχεδιαστή που δημιούργησε το νυφικό της για τις επίσημες εκδηλώσεις.

Από τις βασιλικές ιπποδρομίες απουσίαζε η Κέιτ Μίντλετον που απέχει από πολλές βασιλικές δεσμεύσεις για να φροντίσει τον πρίγκιπα Λούις που είναι μόλις 8 εβδομάδων. Από την εκδήλωση έλειπε και ο πρίγκιπας Γουίλιαμ που βρισκόταν στο Λίβερπουλ για συναντήσεις.

Πηγή: Dailymail