Είχε το μωράκι του αγκαλιά, του είπε σ' αγαπώ και πέθανε

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Είχε προλάβει να ζήσει 8 μήνες με τον λατρεμένο του γιο Sonnie. Οι δρόμοι τους χωρίστηκαν από τον ξαφνικό του θάνατο.

Ο Mike Hollingworth κρατούσε το μωράκι του αγκαλιά. Τον φίλησε πριν πέσει να ξαπλώσει και του είπε σ’ αγαπώ. Εκεί κόπηκε και το νήμα της ζωής του. Σε μια στιγμή.

Ο 42χρονος DJ από το Grimsby δεν ξύπνησε ποτέ. Πέθανε ειρηνικά στον ύπνο του, όπως αποκάλυψε η συντετριμμένη σύντροφός του Hollie Bridgewater.

Αυτό που την ανακουφίζει είναι το γεγονός πως το τελευταίο πρόσωπο που κράτησε αγκαλιά ήταν ο γιος τους Sonnie. Θα ζει για πάντα μέσα από το αγγελούδι τους όπως σημείωσε στην Grimsby Telegraph.

Η οικογένεια του Mike μοιράστηκε ένα τρυφερό βίντεο με τον μικρό Sonnie να φιλά μια φωτογραφία του πατέρα του. Ήταν το πρωινό μετά τον ξαφνικό θάνατό του.

Ο αγαθός γίγαντας ήταν γνωστή φιγούρα στη νυχτερινή ζωή του Cleethorpes και του Grimsby. Ο ξαφνικός θάνατός του βύθισε στη θλίψη την οικογένειά του.

Οι τελευταίες του στιγμές

«Ήταν δίπλα μου. Πέθανε ειρηνικά. Δεν πονούσε. Απλά νόμιζα ότι ροχάλιζε. Μου είπε ότι με αγαπάει και να μην ανησυχώ. Ο τελευταίος άνθρωπος που αγκάλιαζε ήταν ο Sonnie και αυτό με παρηγορεί. Πονάει η καρδιά μου γιατί ο Sonnie είναι τόσο μικρός. Θα χάσει τα πρώτα του γενέθλια, τα πρώτα του Χριστούγεννα. Αυτό είναι επώδυνο. Θα τον θυμόμαστε για πάντα. Δεν θα τον ξεχάσουμε ποτέ. Ο Sonnie είναι ο απόλυτος σωσίας του. Του μοιάζει απίστευτα. Έχω τον Mike μέσα από τον Sonnie. Θα προσέχει τα παιδιά από τον ουρανό».

Ο θάνατός του είναι τεράστιο σοκ για τη Hollie που προσπαθεί ακόμα να συμβιβαστεί με την τραγωδία που τους χτύπησε αναπάντεχα την πόρτα. «Δεν θα είμαι ποτέ πια η ίδια. Περιμένω ακόμα να μου κάνει έκπληξη. Προσπαθώ να είμαι δυνατή για τον Sonnie».

O Mike, για όσους τον γνωρίζουν, ζούσε για τα παιδιά του. Είχε αποκτήσει τον 8 μηνών Sonnie, τον 7χρονο Brody Hollingworth, τον Gage Gallagher και την Beth Hullett. «Έφυγε περήφανος για μένα και περήφανος για τα παιδιά του. Ήταν γεμάτος αγάπη. Απλά δεν ήξερε πόσο πολύ είχε αγαπηθεί».

Πηγή: Mirror