Ο μπαμπάς της Μέγκαν Μαρκλ προειδοποίησε τον Χάρι: Μη σηκώσεις χέρι πάνω της

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Ένα μήνα μετά τον γάμο του πρίγκιπα Χάρι με τη Μέγκαν Μαρκλ, ο πατέρας της έσπασε τη σιωπή του.

Ο πατέρας της Μέγκαν Μαρκλ που έλαμψε δια της απουσίας του από τον γάμο της ανοίχτηκε για την κόρη του και τον πρίγκιπα Χάρι. Ο 79χρονος, που υποβλήθηκε σε εγχείρηση καρδιάς και προκάλεσε σκάνδαλο με στημένες φωτογραφίες, εξέφρασε τη θλίψη του που δεν ήταν παρών στον γάμο της χρονιάς.

Παραδέχτηκε ότι ζήλεψε τον πρίγκιπα Κάρολο που συνόδευσε την κόρη του στον γάμο. Ωστόσο δήλωσε ευγνώμων που το έκανε για τη Μέγκαν Μαρκλ.

Στην αποκαλυπτική του συνέντευξη στο Good Morning Britain και τον Piers Morgan, ο Τόμας Μαρκλ αποκάλυψε ότι ο πρίγκιπας Χάρι είναι ανοιχτός στο Brexit. Και πως πιστεύει ότι θα έπρεπε να δοθεί μια ευκαιρία στον Αμερικανό πρόεδρο Ντόναλντ Τραμπ.

Οι δηλώσεις του θα προκαλέσουν για μια ακόμα φορά πονοκέφαλο στο παλάτι καθώς η βασιλική οικογένεια πρέπει να παραμένει αυστηρά πολιτικά ουδέτερη. Ανεξάρτητα από το γεγονός πως ο πρίγκιπας Κάρολος είναι γνωστός για τις ανοιχτές απόψεις του και τα πολυάριθμα γράμματα που ασκούν πιέσεις στους υπουργούς.

Ο Τόμας μίλησε ανοιχτά για την επιθυμία της Μέγκαν Μαρκλ να κάνει παιδιά. Αν και δεν είναι έγκυος, ο πατέρας υποστήριξε ότι το ζευγάρι θα αποκτήσει παιδιά πολύ σύντομα.

Ανέφερε πως η απόφασή του να αποσυρθεί τρεις μέρες πριν από τον γάμο λύγισε τη Μέγκαν Μαρκλ. Εκείνος έκλαιγε στον καναπέ ενός ξενοδοχείου στην Καλιφόρνια ενώ παρακολουθούσε την όμορφη κόρη του να παντρεύεται στο Windsor.

Τα σοβαρά προβλήματα υγείας του προέκυψαν λίγες μέρες πριν από τον γάμο και αφότου αποκαλύφθηκε το σκάνδαλο με τις στημένες φωτογραφίες για να βελτιώσει την εικόνα του.

Μέγκαν Μαρκλ και Thomas Markle


Η συγγνώμη στη Μέγκαν Μαρκλ και τον πρίγκιπα Χάρι

Αποκάλυψε ότι ζήτησε προσωπικά συγγνώμη από τον πρίγκιπα Χάρι και τη Μέγκαν Μαρκλ. «Συνειδητοποίησαν ότι ήταν ένα σοβαρό λάθος. Είναι δύσκολο να το πάρω πίσω. Και οι δύο ήταν πολύ καλοί μαζί μου».

πρίγκιπας Χάρι Μέγκαν Μαρκλ

Δεν έχει ακόμα γνωρίσει τον γαμπρό του που του ζήτησε το χέρι της Μέγκαν Μαρκλ τηλεφωνικά τον Δεκέμβριο. «Είσαι τζέντλμαν. Υποσχέσου μου ότι δεν θα σηκώσεις ποτέ το χέρι σου στην κόρη μου και φυσικά θα σου δώσω την άδειά μου».

Θέλει ταξιδέψει σύντομα στο Λονδίνο για να δει το ζευγάρι και να γνωρίσει τη βασιλική οικογένεια. Ελπίζει πως δεν έχει προσβάλει τη Μέγκαν Μαρκλ και τον πρίγκιπα Χάρι με τη συνέντευξή του. Ωστόσο οι ειδικοί εκτιμούν ότι αυτή ήταν και η τελευταία του ευκαιρία αν έγινε χωρίς τη συγκατάθεσή τους.

Το παλάτι αρνήθηκε να σχολιάσει τη συνέντευξη του Τόμας Μαρκλ. Ή τους ισχυρισμούς του για τις πολιτικές πεποιθήσεις του πρίγκιπα Χάρι.

Πηγή: Dailymail