Το ανατριχιαστικό μήνυμα πριν τον βιασμό και τη δολοφονία

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Η άγρια δολοφονία της κωμικού Eurydice Dixon έχει προκαλέσει θύελλα αντιδράσεων και εκκλήσεων για να τον τερματισμό της βίας κατά των γυναικών.

Η νεαρή κωμικός έπεσε θύμα βιασμού πριν την άγρια δολοφονία της. Λίγο πριν τη μοιραία επίθεση είχε στείλει ένα ανατριχιαστικό μήνυμα σε φίλο της στο facebook. «Είμαι σχεδόν ασφαλής σπίτι. Εσύ;».

Το πτώμα της 22χρονης κωμικού βρέθηκε λίγες ώρες αργότερα από περαστικούς σε πάρκο, μόλις μερικές εκατοντάδες μέτρα από το σπίτι της.

Οι συντετριμμένοι φίλοι της μίλησαν για μια αξιοθαύμαστη και αγαπημένη καλλιτέχνη, με τις αρχές να έχουν συλλάβει έναν 19χρονο.

Η Eurydice Dixon ήταν λίγα μόλις λεπτά μακριά από το σπίτι της στη Μελβούρνη όταν έπεσε θύμα επίθεσης στο Princes Park.


Το τελευταίο μήνυμα πριν τον θάνατο

Έστειλε το τελευταίο της μήνυμα στον φίλο της Tony Magnuson λίγο μετά τα μεσάνυχτα μετά από συναυλία στο Highlander Bar στο κέντρο της πόλης. Το πτώμα της βρέθηκε γύρω στις 2:40 τα ξημερώματα.

Ο Tony Magnuson ήταν και ένας από τους τελευταίους ανθρώπους που την είδαν ζωντανή. Ήταν πολύ ευτυχισμένη. Είχαν φύγει από το μπαρ στις 10:40 το βράδυ, σταμάτησαν σε σούπερ μάρκετ για φαγητό και χώρισαν οι δρόμοι τους.

Η 22χρονη επέλεξε μια διαδρομή που ακολουθούσε συχνά για να γυρίσει σπίτι. «Με αγκάλιασε, με φίλησε και μου είπε ότι θα πήγαινε μια βόλτα. Ήταν στα καλύτερά της επειδή η συναυλία της πήγε τόσο καλά. Στις 12 μου έστειλε μήνυμα ότι σχεδόν έχει φτάσει σπίτι ασφαλής και με ρώτησε τι κάνω».

Πηγή: Mirror