Άντρας σέρβιρε στους φίλους του φαγητό με κρέας από το ακρωτηριασμένο πόδι του

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Ένας άντρας είχε ένα πολύ σοβαρό τροχαίο ατύχημα που οι γιατροί αναγκάστηκαν να ακρωτηριάσουν το ένα πόδι του. Βέβαια, το χειρότερο είναι ότι ο ίδιος και κάποιοι φίλοι του μαγείρεψαν και έφαγαν μέρος αυτού του ακρωτηριασμένου ποδιού.

«Πριν από 2 χρόνια είχα ένα σοβαρό ατύχημα με την μηχανή μου και οι γιατροί που ακρωτηρίασαν το πόδι. Τους ζήτησαν να το κρατήσουν. Υπέγραψα μερικά χαρτιά και το πήρα πίσω. Με την βοήθεια μερικών φίλων μαγείρεψα ένα μέρος της κνήμης», ανέφερε ο ίδιος ο άντρας, που δεν έχει γίνει γνωστό το όνομά του.

Ένα καλό αρχικό ερώτημα είναι…γιατί;

foottaco/Imgur

«Οι φίλοι μου και εγώ πάντα αναρωτιόμασταν, αν μπορούσε κάποιος να φάει ανθρώπινο κρέας με έναν υγιή και ηθικό τρόπο αν θα το έκανε. Και πάντα η απάντηση ήταν καταφατική. Η ευκαιρία ήρθε και δεν ήθελα να την αφήσω να φύγει», ανέφερε ο ίδιος ο άντρας.

foottaco/Imgur

«Kάλεσα φίλους που πίστευα ότι θα ήταν δεκτικοί σε αυτό. Ήταν μόνο 2-3 άτομα και τελικά ο ένας από αυτούς έκανε πίσω και αυτό είναι απόλυτα αποδεκτό. Αυτούς τους ανθρώπους τους νιώθω πολύ κοντά μου και πάντα εκτιμώ την φιλία τους», πρόσθεσε.

foottaco/Imgur

«Για την γεύση το κρέατος θα έδινα βαθμό 6,5. Βέβαια, να ξέρετε ότι έχω φάει αρκετό καλό φαγητό στην ζωή μου. Η γεύση του μοιάζει αρκετά με αυτή του μπέικον», ανέφερε ο άντρας σχετικά με την γεύση του κρέατος από το ίδιο του το πόδι.

foottaco/Imgur

«Όσο αφορά τους φίλους μου δεν έχουν κανένα πρόβλημα με αυτό. Ήταν μια περίεργη και αστεία εμπειρία», πρόσθεσε.

foottaco/Imgur

[unilad]