Μολύβι ματιών μπήκε στο μάτι γυναίκας όταν τράκαρε το ταξί που είχε πάρει

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Αυτή είναι η τρομακτική στιγμή που μια γυναίκα έμεινε με ένα eyeliner μέσα στο μάτι της, όταν το ταξί στο οποίο επέβαινε τράκαρε με ένα φορτηγό την ώρα που εκείνη βαφόταν.

Η 20χρονη καθόταν στο πίσω κάθισμα σε έναν δρόμο γεμάτο κίνηση στην Μπανγκόκ και βαφόταν, επειδή πήγαινε να βρει τους φίλους της.

Ωστόσο, ο ταξιτζής τράκαρε με το μπροστινό φορτηγό και η γυναίκα εκτινάχθηκε μπροστά. Χτύπησε στο μπροστινό κάθισμα και το μολύβι μπήκε μέσα στο αριστερό μάτι της.

 Ευτυχώς, το eyeliner δεν χτύπησε ζωτικά όργανα και η όρασή της δεν επηρεάστηκε καθόλου.

«Η κοπέλα πονούσε πολύ, όταν φτάσαμε αλλά μπορούσε να μας μιλήσει και να μας εξηγήσει τι έγινε. Δεν έτρεχε πολύ αίμα από το μάτι, αλλά έτρεχε αίμα από την μύτη», ανέφερε ένας από τους τραυματιοφορείς.

Οι τραυματιοφορείς παίρνουν την γυναίκα από το πίσω κάθισμα μετά το ατύχημα.

Η κοπέλα είχε τις αισθήσεις της όταν μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο και της αφαίρεσαν το eyeliner, χωρίς να έχει μακροπρόθεσμα προβλήματα με την όρασή της.

«Αυτό μπορεί να είναι ένα προειδοποιητικό σημάδι για τις γυναίκες για να μην βάφονται όταν βρίσκονται μέσα σε αμάξι που είναι εν κινήσει, γιατί ατυχήματα μπορούν πάντα να συμβούν», ανέφερε ο τραυματιοφορέας.

«Ήταν ένα περίεργο και αναπάντεχο ατύχημα. Ωστόσο, πάντα μπορεί να συμβούν τέτοια ατυχήματα και γι’ αυτό πρέπει να είμαστε πάντα προετοιμασμένοι», πρόσθεσε.

[dailymail]