Η επίσκεψη… έπιασε τόπο. Ο Τραμπ έκανε το… χατίρι στην Κιμ Καρντάσιαν.

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Ήταν η Τετάρτη, 30.05.2018, όταν Κιμ Καρντάσιαν συναντούσε στον Λευκό Οίκο τον Ντόναλντ Τραμπ, έχοντας ένα αίτημα. Μια εβδομάδα μετά, το αίτημα... ικανοποιήθηκε!

Ο ίδιος ο Ντόναλντ Τραμπ, είχε ποστάρει εκείνη την ημέρα την φωτογραφία του με την Κιμ Καρντάσιαν στο Οβάλ Γραφείο.

Η Κιμ Καρντάσιαν πήγε στο Λευκό Οίκο για να συζητήσει με τον πρόεδρο των ΗΠΑ τη μεταρρύθμιση του σωφρονιστικού συστήματος και όχι μόνο. Ήθελε να του ζητήσει να δώσει χάρη στην Άλις Τζόνσον. Πρόκειται για μια 63χρονη γυναίκα που έχει καταδικαστεί σε ισόβια χωρίς δικαίωμα αναστολής για διακίνηση ναρκωτικών.

Τελικά, όπως αναφέρει το BBC, το αίτημά της… ικανοποιήθηκε! Ο Λευκός Οίκος ανακοίνωσε πως η Τζόνσον ήταν υποδειγματική κρατούμενη και εργαζόταν σκληρά για να διορθώσει την κοινωνική της ταυτότητα.

Η γυναίκα φυλακίστηκε το 1996, μαζί με 15 ακόμη, επειδή πήρε μέρος σε διακίνηση κοκαϊνης.
Τι είδε η Κιμ Καρντάσιαν στον Λευκό Οίκο

Η Καρντάσιαν συνάντησε στις 30.05.2018, για μια ώρα, και τον γαμπρό του αμερικανού προέδρου, Τζάρεντ Κούσνερ. Για να κλείσει το ραντεβού, δε, προσέγγισε την κόρη του προέδρου, Ιβάνκα. Μετά τη συνάντηση με τον Πλανητάρχη, η Κιμ Καρντάσιαν πήγε στο σπίτι της κόρης του προέδρου.

Η γνωστή τηλεπερσόνα είναι παντρεμένη με τον ράπερ Κάνιε Γουέστ, ο οποίος πολλάκις έχει εκδηλώσει τον θαυμασμό του για τον Ντόναλντ Τραμπ. Εκείνη, πάντως, έχει δηλώσει ότι στις εκλογές του 2016 είχε ψηφίσει την αντίπαλο του Τραμπ, Χίλαρι Κλίντον.
«Ευχαριστώ τον πρόεδρο Τραμπ»

Tweet για τη συνάντησή της με τον πρόεδρο των ΗΠΑ έκανε και η ίδια η Κιμ Καρντάσιαν. «Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον πρόεδρο Τραμπ για το χρόνο που μου διέθεσε σήμερα το απόγευμα. Ελπίζω ότι ο πρόεδρος θα δώσει χάρη στην Άλις Μαρί Τζόνσον η οποία εκτίει ποινή ισόβιας κάθειρξης για παραβίαση του νόμου περί ναρκωτικών. Είμαστε αισιόδοξοι για το μέλλον της και ελπίζουμε ότι τόσο η ίδια όσο και άλλοι θα κερδίσουν μια δεύτερη ευκαιρία στη φυλακή», έγραψε.

Κιμ Καρντάσιαν και Ντόναλντ Τραμπ δεν γνωρίστηκαν… χθες. Η γνωστή τηλεπερσόνα είχε συμμετάσχει το 2010 στο reality The Apprentice που παρουσίαζε ο Τραμπ.

Με πληροφορίες από: bbc.com

Πηγή: www.newsit.gr