«Κάψτε τους στην πυρά». Έσφαξαν 21χρονη νταντά – Η ανατριχιαστική φωτογραφία

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Συγκλονίζουν οι συντετριμμένοι γονείς της 21χρονης νταντάς Sophie Lionnet που βρήκε φριχτό θάνατο στα χέρια των αφεντικών της στο Λονδίνο.

Οι γονείς της Sophie Lionnet ζητούν να τους κάψουν στην πυρά μετά την καταδίκη τους για τη δολοφονία της.

Η 35χρονη Sabrina Kouider και ο 40χρονος Ouissem Medouni χτύπησαν μέχρι θανάτου την 21χρονη πριν προσπαθήσουν να κάψουν το πτώμα της στον κήπο. Ήθελαν να καταστρέψουν τα αποδεικτικά στοιχεία.

Μετά την καταδίκη τους, η μητέρα της Sophie, Catherine Devallonne δήλωσε πως θα ήθελε να εφαρμοστεί η θανατική ποινή.

«Θα τους έκαιγα στην πυρά. Αυτό αξίζουν. Είναι ίσως σκληρό, αλλά αυτό που έκαναν ήταν ακόμα πιο σκληρό». «Σε αυτούς τους ανθρώπους δεν αξίζει να ζουν» σημείωσε ο 56χρονος πατέρας της Sohpie, Patrick Lionnet.

Τα λόγια τους έρχονται μετά την ανατριχιαστική φωτογραφία της 21χρονης κόρης τους δύο μέρες πριν την άγρια δολοφονία της.

Στη δίκη του σατανικού ζευγαριού η Kouider είπε πως πίστευε ότι η νταντά είχε συνωμοτήσει με τον πρώην σύντροφό της και μέλος των Boyzone, Mark Walton. Και την ανέκρινε για να της δώσει πληροφορίες.

Ο πρώην της Kouider, Anthony Francois, τη χαρακτήρισε ως εμμονική που χειριζόταν και έβαζε στόχο τους αδύναμους.

«Δεν υπήρχε καμία εξήγηση για την αλλαγή στις διαθέσεις της. Συχνά γινόταν επιθετική και φώναζε. Η συμπεριφορά της ήταν δύσκολη, ακατανόητη. Μπορούσε να είναι τόσο ευχάριστη και τόσο απεχθής. Επωφελήθηκε από πρόσωπα που ήταν πιο αδύναμη από εκείνη. Είχε διπλή προσωπικότητα. Ήταν χειριστική. Μπορούσε να γοητεύσει κάποιον και να πει ψέματα».

Η μητέρα δύο παιδιών είχε γεννηθεί στην Αλγερία και μεγάλωσε με τη μητέρα της στο Παρίσι. Εκεί γνώρισε και την πρώτη της αγάπη, τον Ouissem Medouni. Για χρόνια ήταν σε μια on-off σχέση που τελείωσε σκληρά στην αποβάθρα του Old Bailey.

Η εμμονή με τον πρώην και η άγρια δολοφονία

Ήταν αδύναμος και εύκολα καθοδηγούμενος. Ένα τέλειο θήραμα για την αυταρχική προσωπικότητα της Kouider. Και οι δυο τους φαίνονταν πρόθυμοι να διατηρήσουν τη σχέση τους διφορούμενη. Η Kouider συχνά τον παρουσίαζε σαν συγγενή ή φίλο παρά ως τον σύντροφό της που είχε παντρευτεί.

Ο Medouni αρχικά της παρείχε τη σταθερότητα και την ασφάλεια που χρειαζόταν. Όταν πήγε στο Λονδίνο να εργαστεί ως νταντά, ο Medouni την ακολούθησε. Είχε βρει θέση σε μια εταιρεία τηλεπικοινωνιών όταν συνάντησε τον Mark Walton των Boyzone.

Ο Mark Walton δεύτερος από δεξιά στους Boyzone

Τότε ξεκίνησε αυτό που χαρακτήρισε την πιο ταραχώδη σχέση που είχε ποτέ. Άρχισε να την υποστηρίζει οικονομικά και μετακόμισε μαζί της σε διαμέρισμα στο δυτικό Λονδίνο στις αρχές του 2012. Η Kouider προσέλαβε αρκετές νταντάδες στη διάρκεια που ζούσαν μαζί. Τις κατηγορούσε για πολλά πράγματα. Και κυρίως για το ότι προσπαθούσαν να της κλέψουν τον Mark.

Από τα μέσα του 2012 χώρισαν. Ο Walton μετακόμισε στο Λος Άντζελες αλλά συνέχισε να τη στηρίζει οικονομικά. Συνέχιζαν να έχουν επικοινωνία μέσω mail και της ζήτησε συγγνώμη που καθυστέρηση να πληρώσει το ενοίκιό της. «Θα σε αγαπώ μέχρι τη μέρα που θα πεθάνω».

Η Kouider τον κατηγορούσε για πολλά πράγματα που δεν αποδείχτηκαν ποτέ. Όπως ότι προσπάθησε να τη σκοτώσει τον Ιούλιο του 2014 όταν συνέχισε να τον κατηγορεί πως την παρενοχλούσε. Υποστήριζε ότι είχε πειράξει τα τηλέφωνά της και το mail της και ότι έβαλε κάποιον να της κλέψει το iPad.

Μέχρι που ισχυριζόταν ότι της έκανε μαύρη μαγεία για να την ελέγχει και πως δεν μπορούσε να κάνει τίποτα. Μετά τον χωρισμό τους από τον μεγιστάνα της μουσικής σκηνής, η Kouider γύρισε στον Medouni. Ήταν πεπεισμένη ότι η νταντά της είχε συνωμοτήσει με τον Mark Walton. Ήταν η κύρια αιτία των βίαιων ανακρίσεων που οδήγησαν τελικά στη φριχτή δολοφονία της.

Πηγή: Dailymail