Το "δώρο" της βασίλισσας Ελισάβετ στην Μέγκαν Μαρκλ είναι μία… γυναίκα.

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Η βασίλισσα Ελισάβετ είναι μία γυναίκα που δεν αφήνει τίποτα στην τύχη του και αυτό το έχει αποδείξει πολλές φορές! Δεν θα άφηνε λοιπόν χωρίς να φροντίσει την σύζυγο του μικρού εγγονού της πρίγκιπα Χάρι.

Έτσι, η βασίλισσα Ελισάβετ έκανε «δώρο» στην Μέγκαν Μαρκλ μία από τις πιο αγαπημένες της βοηθούς την Σαμάνθα Κοεν ώστε να βάλει την πρώην ηθοποιό πιο έντονα στο ρόλο της στο παλάτι.  Η βοηθός είναι γνωστή ως «Σαμάνθα η σύντροφος» και δουλεύει για την βασιλική οικογένεια για περίπου 20 χρόνια.

Η 49χρονη βοηθός γραμματέας της Βασίλισσας, έχει μετακινηθεί ήδη από το παλάτι του Μπάκιγχαμ στο παλάτι του Κένσινγκτον και η δούκισσα του Sussex λέγεται ότι είναι έτοιμη για την έξι μηνών εκπαίδευση. Η Σαμάνθα Κοεν είναι παντρεμένη με παιδιά και σκοπός της είναι να καθοδηγήσει στον πρίγκιπα Χάρι και την Μέγκαν Μαρκλ στα σωστά βήματα για το παλάτι, ήδη από τον πρώτο χρόνο της κοινής τους ζωής.



Πάντως, η Μέγκαν Μαρκλ θα μπει αμέσως σε βασιλικούς ρυθμούς αφού μέχρι το τέλος της χρονιάς θα πρέπει να δώσει το «παρών» σε πολλές συναντήσεις φιλανθρωπικών οργανώσεων και σε διάφορες εκδηλώσεις.



Μέγκαν Μαρκλ: Δείτε τα βίντεο

Πηγή: www.newsit.gr