Οικογένεια συνειδητοποίησε ότι ο σκύλος που μεγάλωνε για 2 χρόνια δεν ήταν τελικά σκύλος

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Όλοι έχουμε κάνει λάθη με τα κατοικίδιά μας, αλλά αυτή η οικογένεια από την Κίνα έκανε ένα λάθος που είναι πολύ δύσκολο να περάσει απαρατήρητο.

Ο Σου Μου από την επαρχία Γιουνάν αγόρασε ένα Θιβετιανό Μαστίφ κατά την διάρκεια ενός ταξιδιού του πριν από 2 χρόνια, αλλά πρόσφατα ότι αυτό που αγόρασε δεν ήταν σκύλος.

O Σου 2 χρόνια μετά την αγορά συνειδητοποίησε ότι ο σκύλος που είχε αγοράσει ήταν τελικά αρκούδα και για το καλό όλων αποφάσισε να την στείλει σε ένα καταφύγιο άγριων ζώων.

Δείτε το βίντεο

«Όταν τον αγόρασα ήταν ένα μικρό Θιβετιανό Μαστίφ. Όταν τον πήρα σπίτι, ήταν ακόμα ένα μικρό Θιβετιανό Μαστίφ. Βέβαια, όσο μεγάλωνε έμοιαζε όλο και περισσότερο με μαύρη αρκούδα», ανέφερε ο Σου Μου.

Pear Video

O Σου δεν ήξερε ότι για να κρατήσει κάποιος μια μαύρη αρκούδα σπίτι του θα έπρεπε πρώτα να περάσει από κάποιες γραφειοκρατικές διαδικασίες.

Pear Video

Η δημόσια δασική ασφάλεια της Κίνας είχε κάνει μεγάλη εκστρατεία για να ενημερώσει τον κόσμο σχετικά με τους κανονισμούς της κατοχής άγριων ζώων και ο Σου κατάλαβε ότι το να έχει μια μαύρη αρκούδα ήταν παράνομο.

Pear Video

Οι εξετάσεις που έγιναν στην αρκούδα έδειξαν ότι ήταν απόλυτα υγιής και δεν είχε ουλές ή χτυπήματα. Έτσι, αφού της έκαναν αναισθησία την μετέφεραν στο καταφύγιο άγριων ζώων της επαρχίας Γιουνάν.

[unilad]