Σκληρή επίθεση Ερντογάν σε Κιλιτσντάρογλου: Στο πραξικόπημα εσύ έπινες καφέ κι εμείς είμασταν δίπλα στους εθνικούς ήρωες.

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Βγήκαν για τα καλά τα μαχαίρια στην Τουρκία ενόψει των εκλογών. Ο Ταγίπ Ερντογάν μιλώντας στην Κοινοβουλευτική Ομάδα του κόμματός του εξεπέλυσε σφοδρή επίθεση στον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης Κεμάλ Κιλιτσντάρογλου. Αφορμή, η απόφαση του τελευταίου να παραχωρήσει 15 βουλευτές του στην Μεράλ Ακσενέρ προκειμένου να αντιμετωπίσουν τον Σουλτάνο και έτσι να είναι και το κόμμα της υποψήφιο.

Ο Ταγίπ Ερντογάν, μιλώντας για τα γεγονότα εκείνης της βραδιάς, κατηγόρησε τον Κιλιτσντάρογλου, ότι το έσκασε και κρύφτηκε και ότι μόνο εκείνος αντιμετώπισε τους πραξικοπηματίες.

Εείπε ότι η αλήθεια είναι πως τη νύχτα του πραξικοπήματος ο Κιλιτσντάρογλου δεν ύψωσε (όπως ο ίδιος;) τα στήθη του ενάντια στα τανκς. «Πίνατε καφέ κ. Κιλιτσντάρογλου, ενώ εμείς είμασταν εδώ με τους εθνικούς μας ήρωες», είπε χαρακτηριστικά. Απευθυνόμενος στον ηγέτη του Ρεπουμπλικανικού Κόμματος ο Ερντογάν τον έψεξε για την απόφασή του να «δανείσει» 15 από τους βουλευτές του στο «Καλό Κόμμα» της Μεράλ Ακσενέρ.

Πηγή: www.newsit.gr