Ο "καταραμένος" γιος του Τζον και της Τζάκι Κένεντι. Θα προβληθεί ντοκιμαντέρ για τον γάμο του

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Ήταν Παρασκευή 16 Ιουλίου του 1999 όταν μία ακόμη μαύρη σελίδα θα γραφόταν στο βιβλίο της ζωής των Κένεντι. Ο Τζον Κένεντι Τζούνιορ, ή όπως τον αποκαλούσε ο Τύπος «Τζον Τζον» έχασε τη ζωή του στα 39 του χρόνια σε αεροπορικό δυστύχημα.

Μαζί με τον Τζον Κένεντι Τζούνιορ στην πτήση θανάτου ήταν η σύζυγος του Κάρολιν Μπέσετ και η αδελφή της, Λόρεν. Το ιδιωτικό αεροπλάνο με κυβερνήτη τον Τζον Κένεντι Τζούνιορ – γιο του Τζον Φιτζέραλντ και της Τζάκι Κένεντι – κατέπεσε στα ανοιχτά της Μασαχουσέτης, βυθίζοντας σε πένθος τον αμερικανικό λαό.

Αυτός ο θάνατος ήταν ακόμη ένας στην μακριά λίστα της οικογένειας… με πολλούς να μιλούν για την «κατάρα των Κένεντι».
Το ντοκιμαντέρ για τον γάμο του

Σχεδόν 20 χρόνια μετά τον θάνατο του Τζον Φ. Κένεντι Τζούνιορ και της συζύγου του Κάρολιν Μπέσετ σε αεροπορικό δυστύχημα, το αμερικανικό καλωδιακό και δορυφορικό τηλεοπτικό κανάλι TLC ετοιμάζει ντοκιμαντέρ με θέμα την ιδιωτική γαμήλια τελετή τους. Ο γάμος του κρατήθηκε μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας και κανείς δεν γνωρίζει λεπτομέρειες.

Μετά τη συνεχή άρνηση στους δημοσιογράφους ότι είχαν αρραβωνιαστεί, οι δυο τους παντρεύτηκαν στις 21 Σεπτεμβρίου του 1996 στη μικρή εκκλησία Brack Chapel στο Κάμπερλαντ Άιλαντ στη Τζόρτζια των ΗΠΑ. Στον γάμο ήταν παρόντες στενοί φίλοι και μέλη της οικογένειας.
Πλάνα από την πρόβα, τον γάμο και την δεξίωση για πρώτη φορά στη δημοσιότητα

Η δίωρη ταινία του TLC, με τίτλο «JFK Jr. & Carolyn Bessette: A Camelot Wedding» περιλαμβάνει αυθεντικά στιγμιότυπα από την πρόβα, τον γάμο και τη δεξίωση που δεν έχουν προβληθεί ποτέ και εξασφάλισε το τηλεοπτικό κανάλι.

Με δεδομένες τις προσπάθειες που κατέβαλαν ο Τζον Φ. Κένεντι Τζούνιορ και η Κάρολιν Μπέσετ για να κρατήσουν τα μέσα μαζικής ενημέρωσης μακριά από τη γαμήλια τελετή τους, ίσως πρόκειται για άλλη μία ταινία που δεν θα ήθελε η οικογένεια Κένεντι να προβληθεί

Η ταινία μέσα από σχόλια φίλων και της οικογένειας, καθώς και διάσημων προσκεκλημένων στον γάμο θα προσφέρει μια νέα ματιά στη ζωή του πιο διάσημου ζευγαριού της Αμερικής.
Το απομονωμένο μέρος, οι 35 προσκεκλημένοι και το συμφωνητικό εμπιστευτικότητας

Η παραθαλάσσια τοποθεσία στο Κάμπερλαντ Άιλαντ ήταν αρκετά απομονωμένη για να κρατήσει μυστικό τον γάμο του ζευγαριού. Για την δεξίωση, η οποία πραγματοποιήθηκε στο ιστορικό Greyfield Inn (το μοναδικό ξενοδοχείο στο νησί), το ζευγάρι ζήτησε από τους υπεύθυνους του κέτερινγκ και το προσωπικό να υπογράψουν συμφωνητικό εμπιστευτικότητας, σύμφωνα με το People.

Σε συνέντευξή του στο Knot, ο φωτογράφος του γάμου του ζευγαριού, Ντένις Ρέτζι, αποκάλυψε ότι μόνον 35 άτομα ήταν προσκεκλημένοι στην ανταλλαγή όρκων του Τζον Κένεντι Τζούνιορ και της Κάρολιν Μπέσετ. Η τελετή έλαβε χώρα υπό το φως των κεριών στη μικροσκοπική Πρώτη Αφρικανική Εκκλησία Βαπτιστών, ακριβώς την ώρα που ο ήλιος έδυε.

«Σκεφτόμουν ότι η επιλογή του σκηνικού, η απλότητα των λουλουδιών, ακόμα και του νυφικού και του σχεδίου – όλα ήταν όμορφα- δεν υπήρχε καμία υπερβολή» είπε ο φωτογράφος.
Ο καρδιοκατακτητής των ΗΠΑ και ο έρωτας που πέρασε στην αιωνιότητα

Ο Τζον Φ. Κένεντι Τζούνιορ ήταν ένας από τους μεγαλύτερους καρδιοκατακτητές των ΗΠΑ και δεν ήταν λίγες οι γυναίκες που είχαν περάσει από το πλευρό του. Όλοι μιλούν για έναν γοητευτικό Playboy που είχε αδυναμία στις ξανθιές. Ανάμεσα στις κατακτήσεις του ήταν οι: Σάρον Στόουν, Μέλανι Γκρίφιθ, Μπρουκ Σιλντς και Τζούλια Ρόμπερτς.

Όλα αυτά μέχρι ένα πρωινό που έκανε τζόκινγκ στο Σέντραλ Παρκ. Κάποια στιγμή είδε την Κάρολιν η οποία εργαζόταν στον οίκο Calvin Klein.

Ήταν έρωτας με την πρώτη ματιά. Πήγε στο κατάστημα και της ζήτησε να τον βοηθήσει να διαλέξει κοστούμι για τον γάμο του ξαδέλφου του, Τέντι. Εκείνη τη μέρα έφυγε από το κατάστημα με τρία κοστούμια, έξι πουκάμισα, μερικές γραβάτες και το… τηλέφωνό της.

Λίγο αργότερα παντρεύτηκαν με τους δυο τους να πηγαίνουν παντού μαζί και πιασμένοι χέρι – χέρι. Τρία χρόνια μετά την ημέρα του γάμου τους, τον Ιούλιο του 1999, το ζευγάρι σκοτώθηκε και ο έρωτας του πέρασε στην αιωνιότητα.
Δείτε εικόνες και βίντεο

Ο Τζον Κένεντι Τζούνιορ όταν ήταν μικρός με τον πατέρα του

Ο Τζον Κένεντι Τζούνιορ με την μητέρα του

Ο Τζον Κένεντι Τζούνιορ με την σύζυγο του Κάρολιν Μπέσετ

Ο Τζον Κένεντι Τζούνιορ με την σύζυγο του Κάρολιν Μπέσετ και τον Μπιλ Κλίντον

Ο Τζον Κένεντι Τζούνιορ με την σύζυγο του Κάρολιν Μπέσετ

Ο Τζον Κένεντι Τζούνιορ με την σύζυγο του Κάρολιν Μπέσετ

Ένα αεροπλάνο ίδιου τύπου με το αυτό που πιλόταρε ο Τζον Κένεντι Τζούνιορ

Ο Τζον Κένεντι Τζούνιορ με την σύζυγο του Κάρολιν Μπέσετ

Ο Τζον Κένεντι Τζούνιορ με την σύζυγο του Κάρολιν Μπέσετ

Όλη η οικογένεια των Κένεντι ποζάρει χαμογελαστή


Πηγή: www.newsit.gr