Ινδός μοναχός πήγε να βιάσει κοπέλα αυτή του έκοψε το πέος και την συγχώρεσε

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Ένας Ινδός γκουρού, που μια γυναίκα του είχε κόψει το πέος όταν είχε προσπαθήσει να την βιάσει, έδωσε συνέντευξη τύπου για να ανακοινώσει ότι τώρα τα γεννητικά του όργανα λειτουργούν πάλι.

Ο Σγουάμι Γκανγκεσανάντα είχε κατηγορηθεί ότι κακοποιούσε μια 23χρονη κοπέλα για πολλά χρόνια. Σύμφωνα με δημοσιεύματα, εκείνη του έκοψε τα γεννητικά όργανα με ένα μαχαίρι που είχε κρύψει κάτω από το μαξιλάρι της.

Από τότε έχει κάνει πολλές χειρουργικές επεμβάσεις και ισχυρίζεται ότι τώρα τα γεννητικά του όργανα λειτουργούν σωστά.

Σε αυτή την περίεργη Συνέντευξη Τύπου, ο γκουρού άφησε να εννοηθεί ότι κρύβονταν και άλλοι πίσω από την επίθεση και ότι τους έχει συγχωρήσει. Ωστόσο, δεν σχολίασε περαιτέρω το περιστατικό.

Ο γκουρού ανέφερε ότι τους τελευταίους 8 μήνες ζει σαν φυσιολογικός άνθρωπος και ότι η θεραπεία που έκανε τον περασμένο Δεκέμβριο στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία.

Ο γκουρού παρομοίωσε τον εαυτό του με τον Ιησού Χριστό, ο οποίος εξαπατήθηκε από κοντινούς του ανθρώπους.

«Βοήθησα κάποιους ανθρώπους και αυτοί κρύβονταν πίσω από την επίθεση. Η μοίρα μου μοιάζει με αυτή του Ιησού Χριστού που εξαπατήθηκε από κάποιους κοντινούς του ανθρώπους», ανέφερε ο γκουρού.

«Αν είμαι ένοχος, θα αποφασιστεί στο δικαστήριο και από τον Θεό. Είμαι έτοιμος να αποδεχτώ την τιμωρία μου, αν κριθώ ένοχος. Δεν έχω παράπονο από κανέναν και έχω συγχωρήσει αυτούς που μου επιτέθηκαν», πρόσθεσε.

[dailymail]