Μυστηριώδες μήνυμα σε χαρτονόμισμα – Θρίλερ με 11χρονη που εξαφανίστηκε πριν από 19 χρόνια

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Ένα μυστηριώδες χαρτονόμισμα του ενός δολαρίου ίσως να μπορεί να δώσει στοιχεία για την εξαφάνιση ενός 11χρονου κοριτσιού που εξαφανίστηκε πριν από 19 χρόνια.

Η τελευταία φορά που είδαν ζωντανή τη Mikelle Biggs ήταν με τη μικρότερη αδερφή της και ενώ περίμενε για να πάρει παγωτό έξω από το σπίτι τους στη Mesa, στην Αριζόνα, στις 2 Ιανουαρίου 1999.

Το χαρτονόμισμα με το μυστηριώδες μήνυμα πάνω του εμφανίστηκε την περασμένη εβδομάδα στο Ουισκόνσιν. Πάνω από 1.400 μίλια από το σημείο που εξαφανίστηκε η μικρή Mikelle Biggs.

«Το όνομά μου είναι Milel Biggs. Με απήγαγαν από το Mesa AZ. Είμαι ακόμα ζωντανή» είναι το μυστηριώδες μήνυμα στο χαρτονόμισμα.

Το χαρτονόμισμα, που είναι του 2009, παραδόθηκε στην αστυνομία στο Neenah στις 14 Μαρτίου.

Παρόλο που φαίνεται να είναι γραμμένο με τον γραφικό χαρακτήρα παιδιού, το όνομα της Mikelle είναι γραμμένο λάθος.
Φοβούνται και τη φάρσα

Ο επικεφαλής του αστυνομικού τμήματος Adam Streubel δήλωσε ότι ερευνά την υπόθεση αλλά φοβάται ότι ίσως να πρόκειται για σκληρό αστείο.

Αποδεικνύεται, όπως τόνισε, αδύνατο να εντοπιστεί ο τρόπος με τον οποίο το νόμισμα κατέληξε στο Neenah και πόσοι άνθρωποι ήρθαν σε επαφή με αυτό.

Η αστυνομία ανακοίνωσε ότι δέχονται συχνά πληροφορίες σχετικά με την εξαφάνιση της Mikelle και πως εξακολουθούν να ερευνούν την υπόθεση.

H Mikelle ήταν με την αδερφή της Kimber την τελευταία φορά που την είδαν ζωντανή. Έπαιζαν έξω από το σπίτι τους περιμένοντας παγωτό.

Εξαφανίστηκε αφού χωρίστηκε με την αδερφή της για περίπου 90 δευτερόλεπτα. Το ποδήλατό της βρέθηκε στον δρόμο γύρω από το ξενοδοχείο.

Πηγή: Dailymail