Θάνατος μικρής Poppi: Στο laptop η τελευταία ευκαιρία για δικαιοσύνη – Έβλεπε πορνό και βίασε το αγγελούδι του

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Έχουν περάσει 6 χρόνια από τον θάνατο της μικρής Poppi Worthington. Οι αρχές ελπίζουν να βρουν το εξαφανισμένο laptop του πατέρα της. Ίσως είναι η τελευταία ευκαιρία για δικαίωση.

Οι αρχές συνέλαβαν πρώην γείτονα του Paul Worthington σε σχέση με το εξαφανισμένο laptop. Το laptop που χρησιμοποίησε ο πατέρας της μικρής Poppi για να δει πορνό τη νύχτα που πέθανε η κορούλα του στην Cumbria.

Ο Paul Worthington ισχυρίστηκε ότι χρησιμοποίησε τον φορητό υπολογιστή τη νύχτα που πιστεύεται ότι κακοποίησε σεξουαλικά μέχρι θανάτου την 13ων μηνών κορούλα του. Ο φορητός υπολογιστής του θα μπορούσε να είναι η «τελευταία ευκαιρία» του παιδιού για δικαιοσύνη.

Οι αρχές θέλουν να εντοπίσουν τον φορητό υπολογιστή ώστε να αναζητήσουν νέα στοιχεία που να αποδεικνύουν ότι βίασε μέχρι θανάτου την κορούλα του. Η μικρή Poppi είχε βρεθεί αναίσθητη να αιμορραγεί από το διπλό κρεβάτι του πατέρα της.

Ο Paul Worthington ισχυρίστηκε ότι έδωσε τον φορητό υπολογιστή στον 39χρονο γείτονά του Wayne Roebuck. Ο Wayne Roebuck αρνήθηκε να αποκαλύψει που βρίσκεται το laptop μετά τη σύλληψή του. Είπε ότι το έδωσε σε κάποιον στην κοντινή πόλη Millom. Οι αρχές τον συνέλαβαν μετά από έρευνα που διενήργησαν στο σπίτι του.
«Κακοποίησε τη μικρή Poppi ο πατέρας της»

Μετά τον θάνατο της μικρής Poppi το 2012, οι αρχές συνέλαβαν τον πατέρα της Paul Worthington σε σχέση με τον θάνατό της. Ωστόσο δεν ασκήθηκε δίωξη εναντίον του. Την περασμένη εβδομάδα γλίτωσε τη δίωξη για τέταρτη φορά για τη σεξουαλική επίθεση και τον θάνατο της 13ων μηνών κορούλας του.

Οι εισαγγελείς απέκλεισαν την επανεξέταση των αποδεικτικών στοιχείων από μια έρευνα με σωρεία λαθών από τους αστυνομικούς. Μέσα στον χρόνο ιατροδικαστής είπε ότι η 13ων μηνών Poppi είχε δεχτεί σεξουαλική επίθεση από τον πατέρα της πριν πεθάνει στο κρεβάτι του.

Σε παρόμοιο συμπέρασμα είχαν καταλήξει και οι αρμόδιοι ερευνητές της οικογένειας το 2016. Κατά τη διάρκεια της έρευνας, ο Paul Worthington μάλιστα αρνήθηκε να απαντήσει σε 252 ερωτήσεις. Ανάμεσά τους και ερώτηση για το πώς βρέθηκε DNA της μικρής Poppi στα γεννητικά του όργανα.

Πηγή: Dailymail