Φωτογραφία γροθιά στο στομάχι – To bullying έσπρωξε 12χρονο στην αυτοκτονία

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Ήταν την περασμένη Τρίτη που ο 12χρονος Andrew Michael Leach έβαλε τέλος στη ζωή του. Η συντετριμμένη μητέρα του ανέβασε μια φωτογραφία του γιου της μέσα στο φέρετρο, μιλώντας για το bullying στο σχολείο που τον οδήγησε στον θάνατο.

Ο Andrew Michael Leach βρέθηκε κρεμασμένος στο γκαράζ του σπιτιού στο Μισισίπι από τον αδερφό του. Είχε αφήσει σημείωμα αυτοκτονίας όπου εξηγούσε ότι είχε κλιμακωθεί το bullying από τους συμμαθητές του.

Ο πατέρας του Matt Leach είπε στο WREG ότι οι συμμαθητές του τον βασάνιζαν όταν αποκάλυψε ότι είναι bisexual. «Αγωνιζόταν πολύ μέσα του για τον σεξουαλικό του προσανατολισμό. Τελικά αποφάσισε να αποκαλύψει τις σκέψεις του ότι μπορεί να είναι bisexual. Νομίζω ότι από αυτό κλιμακώθηκε το bullying».
Οι τραγικές επιτπώσεις του bullying

Η οικογένεια του 12χρονου ανέβασε στο ίντερνετ μια φωτογραφία του από το φέρετρο με την ελπίδα ότι θα κάνουν τους συμμαθητές του να καταλάβουν τις τραγικές επιπτώσεις που μπορεί να έχει το bullying στα θύματά τους.

«Θέλω να ξέρουν τι έκαναν και πώς επηρεάζει άλλους ανθρώπους» έγραψε η Cheryl Hudson. Αποκάλυψε ότι οι συμμαθητές του είχαν αρχίσει να τον απειλούν και σωματικά. Πήγε στο σχολείο να μιλήσει με τους καθηγητές του αλλά δεν αισθάνθηκε ότι το σχολείο έκανε πολλά για αυτό.

«Στο σχολείο που πήγαινε πολλά παιδιά φοβούνται ακόμα και να πάνε στην τουαλέτα λόγω bullying». Οι γονείς απαιτούν να μάθουν αν εφαρμόστηκε η πολιτική μηδενικής ανοχής στο bullying. «Από ό,τι μαθαίνουμε, υπήρχε μια ομάδα παιδιών που τον φώναζαν χοντρό, άσχημο και άχρηστο».

Πηγή: Dailymail