Σοκαριστικό βίντεο. Κρατούμενος επιτίθεται σε μάρτυρα και τον εκτελούν εν ψυχρώ

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Τέσσερα χρόνια μετά το τρομακτικό περιστατικό στο δικαστήριο του Salt Lake City ο δικαστής έδωσε στη δημοσιότητα το σοκαριστικό βίντεο.

Ήταν η στιγμή που ο 25χρονος κατηγορούμενος Siale Angilau, μέλος της συμμορίας Tongan Crips, σηκώθηκε, άρπαξε ένα στυλό από τον δικηγόρο και έτρεξε απειλητικά προς το μέρος του μάρτυρα.

Ο μάρτυρας, επίσης μέλος συμμορίας, ήταν αλυσοδεμένος και κατάφερε τελευταία στιγμή να αποφύγει τον 25χρονο που όρμηξε προς το μέρος του.

Ο αστυνομικός που βρισκόταν στη δικαστική αίθουσα πυροβόλησε τέσσερις φορές τον Siale Angilau που έπεσε νεκρός. «Πέτα το στυλό, πέτα το στυλό από το χέρι σου» ακούγεται άλλος αστυνομικός να φωνάζει στον κατηγορούμενο.

Η απάντηση του δικαστή στους ισχυρισμούς των συγγενών

Ο δικαστής John Dowdell έδωσε το βίντεο στη δημοσιότητα μετά τις κατηγορίες της οικογένειας του 25χρονου για υπερβολική βία.

«Το βίντεο έρχεται σε πλήρη αντίθεση με τους ισχυρισμούς της οικογένειας του Angilau πως σταμάτησε να αποτελεί κίνδυνο. Κατάφερε μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα να εκτελέσει το σχέδιό του να επιτεθεί στους μάρτυρες. Η επίθεσή του σταμάτησε από τις σφαίρες που έριξε η Jane Doe σε λιγότερο από 1,5 δευτερόλεπτο».

Πηγή: Dailymail