Από το μπάτσελορ στον θάνατο – Η απίστευτη τραγωδία με την Τουρκάλα και τις επτά φίλες της

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Η Μίνα Μπασαράν, κόρη γνωστού Τούρκου επιχειρηματία, και οι επτά φίλες της είχαν πάει στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα για να γιορτάσουν λίγο πριν τον γάμο της. Η τραγωδία γράφτηκε στο ταξίδι της επιστροφής. Το αεροπλάνο που τις μετέφερε πίσω στην Τουρκία συνετρίβη στο Ιράν.

Το μπάτσελορ μετατράπηκε σε τραγωδία. Τα μέλη του πληρώματος και οι οκτώ γυναίκες είναι νεκρές. Δεν εντοπίστηκε κανένα σημείο ζωής στα συντρίμμια του αεροσκάφους, σύμφωνα με την ιρανική υπηρεσία πολιτικής αεροπορίας.

τραγωδία


Μία ημέρα πριν την τραγωδία η Μίνα είχε αναρτήσει στον λογαριασμό της στο Instagram μια φωτογραφία στην οποία εμφανιζόταν χαμογελαστή και περιστοιχισμένη από τις φίλες της. Όλες φορούσαν μπουρνούζια και γυαλιά ηλίου, ενώ η φωτογραφία φαίνεται να τραβήχτηκε στο ξενοδοχείο One and Only Royal Mirage του Ντουμπάι.

Στο σημείο της συντριβής έφτασαν ήδη συγγενείς των θυμάτων συνοδευόμενη από έναν Τούρκο διπλωμάτη.

Όλα δείχνουν ότι το αεροσκάφος αντιμετώπιζε κάποιο πρόβλημα. Λίγα λεπτά πριν τη συντριβή το πλήρωμα είχε ζητήσει να πετάξει χαμηλότερα λόγω τεχνικού προβλήματος, εννιά λεπτά μετά τις τέσσερις το μεσημέρι χάθηκε από τα ραντάρ.

«Το αεροσκάφος εξαφανίστηκε από το ραντάρ όταν πετούσε σε υψόμετρο 32.000 ποδών ενώ έχανε ύψος και μειωνόταν η ταχύτητά του», ανέφερε Ιρανός Αξιωματούχος. Τα μαύρα κουτιά του σκάφους έχουν εντοπιστεί και σύντομα θα υπάρξουν απαντήσεις για την τραγωδία.

Πηγή: www.newsit.gr