Αθώα η οδηγός. Η φίλη της πέθανε κρεμασμένη τόπλες από το αυτοκίνητο

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Η Ivanna Boiarchuk απαλλάχθηκε από την κατηγορία της ακούσιας δολοφονίας. Η φίλη της πέθανε κρεμασμένη τόπλες από το αυτοκίνητο. Έσπασε το κεφάλι της σε πινακίδα.

Ήταν πριν από λίγες μέρες που η 35χρονη Natalia Borodina βρήκε τραγικό θάνατο. Ήταν κρεμασμένη τόπλες από το παράθυρο του αυτοκινήτου όταν χτύπησε το κεφάλι της σε πινακίδα.

Η 32χρονη φίλη της και οδηγός Ivanna Boiarchuk τραβούσε βίντεο λίγο πριν το μοιραίο τροχαίο που στοίχισε τη ζωή στη Natalia Borodina. Απαλλάχθηκε από την κατηγορία της ακούσιας δολοφονίας.

Οι δύο φίλες έκαναν διακοπές στη Δομινικανή Δημοκρατία όταν έγινε το μοιραίο τροχαίο. Η Natalia Borodina χτύπησε θανάσιμα το κεφάλι της σε πινακίδα ενώ ήταν κρεμασμένη τόπλες έξω από το παράθυρο του αυτοκινήτου.

Η Ivanna απαλλάχθηκε από την κατηγορία της ακούσιας δολοφονίας από δικαστήριο στη Δομινικανή Δημοκρατία. Προηγούμενες αναφορές σημείωναν ότι βρίσκεται υπό κράτηση με την υπόνοια πως οδηγούσε μεθυσμένη ενώ επέστρεφαν από την παραλία.

Η 32χρονη οδηγός τραβούσε βίντεο τη φίλη της που πόζαρε στον φακό ενώ κρεμόταν τόπλες έξω από το παράθυρο του αυτοκινήτου. «Ως οδηγός δεν διέπραξε παράνομες πράξεις. Η φίλη της πέθανε από δική της αμέλεια», τόνισε η δημοσιογράφος Elina Sergacheva.
Θέλει την επιμέλεια ο πατέρας

Ο επίτιμος πρόξενος της Ουκρανίας Andrea Biamonti επιβεβαίωσε την είδηση. «Η Ivana δεν βρέθηκε ένοχη. Είναι ελεύθερη και μπορεί να φύγει από τη χώρα οποιαδήποτε στιγμή». Η 32χρονη επέστρεψε στο ξενοδοχείο που διέμενα αλλά δεν έχει γίνει γνωστό αν έφυγε από το νησί.

Η θεία της 32χρονης, Lesya Grogol, δήλωσε ότι η Ivanna αποφοίτησε από δύο πανεπιστήμια στο Κίεβο και συνέχισε τις σπουδές της στην Ισπανία. «Πήγε στη Δομινικανή Δημοκρατία για δουλειά. Είναι διερμηνέας. Ξέρει άπταιστα αγγλικά και έχει νομικές γνώσεις».

Τα σήματα των ελαστικών φανερώνουν πως το αυτοκίνητο που οδηγούσε «έξυσε» το κράσπεδο τη στιγμή του τραγικού δυστυχήματος. Η 35χρονη μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο όπου υπέκυψε στα σοβαρά τραύματά της. Ο πρώην σύζυγος της Natalia, o 37χρονος ακαδημαϊκός Alexandr Palagushkin, δίνει μάχη για να πάρει την επιμέλεια του 11χρονου γιου τους. Υποστήριξε πως ο πατέρας του Boris Palagushkin και ο ίδιος αγωνίστηκαν για να μην καταλήξει το παιδί σε ρωσικό ορφανοτροφείο.

Πηγή: Dailymail