ΣΟΚ: Αυτή είναι η δασκάλα που έκανε σεξ με μαθητή της μέσα στο σχολείο (ΦΩΤΟ)

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Σοκ προκαλεί η είδηση – Καθηγήτρια διατηρούσε για τέσσερις μήνες ερωτική σχέση με 15χρονο μαθητή – Έκαναν σεξ μέσα στο σχολείο

Συγκλονίζουν τα στοιχεία που έρχονται στο φως της δημοσιότητας για την υπόθεση στην οποία «πρωταγωνιστεί» μία 23χρονη καθηγήτρια της από το Λονδίνο, η οποία διατηρούσε ερωτική σχέση με 15χρονο μαθητή της. Ο λόγος για την 23χρονη Alice McBrearty, η οποία καταδικάστηκε για την υπόθεση σε 16 μήνες φυλάκισης.

Σύμφωνα με τη Daily Mail, η νεαρή γυναίκα αποπλάνησε τον 15χρονο μαθητή της κι όπως παραδέχτηκε είχαν σχέση για τέσσερις μήνες. Μάλιστα, το… ζευγάρι είχε κάνει σεξ στην τάξη του σχολείου, σε ξενοδοχεία, ενώ για τα γενέθλιά του συναντήθηκαν στο αυτοκίνητό της σε ένα γκαράζ. Μάλιστα, όπως αναφέρει το δημοσίευμα δεν δίστασε να τον πάει και στο σπίτι των γονιών της.

Η 23χρονη παραδέχτηκε τις πράξεις της και ο δικαστής ανέφερε: «Αποδέχομαι πως πιστεύεις ότι ήταν μία όμορφη σχέση και η ηλικία δεν έχει σημασία, αλλά η ηλικία έχει σημασία και θα πρέπει να τιμωρηθείς για την πράξη σου. Έπρεπε να τον συμβουλέψεις να παίρνει τις σωστές αποφάσεις κι έκανες το αντίθετο».

newsbomb