Κέιτ Μίντλετον – Πρίγκιπας Ουίλιαμ: Αποκαλύφθηκε ο λόγος που δεν κρατιούνται ποτέ χέρι-χέρι

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Διάφορες συζητήσεις έχει πυροδοτήσει η παραδοχή της σχέσης του πρίγκιπα Harry με την Μeghan Markle, καθώς ο βρετανικός Τύπος φιλοξενεί συγκρίσεις με το έτερο πριγκιπικό ζευγάρι, τον William και την Kate Middleton.

Με αφορμή τα τρυφερά ενσταντανέ στα οποία απαθανατίστηκαν ο πρίγκιπας και η ηθοποιός, ήρθε στην επιφάνεια ο λόγος για τον οποίο ο William και η Kate δεν κρατιούνται ποτέ από το χέρι στις δημόσιες εμφανίσεις τους, πλην ελαχίστων εξαιρέσεων.

Στο πρωτόκολλο δεν υπάρχει κάποιος κανόνας για τα δημόσια αγγίγματα μεταξύ των μελών της βασιλικής οικογένειας, ωστόσο, οι δυό τους σπάνια έχουν απαθανατιστεί αγκαλιά, όπως μετά από ιστιοπλοϊκό αγώνα στον Καναδά το 2011 και το 2012 όταν πανηγύριζαν τη νίκη της Εθνικής ομάδας της Μεγάλης Βρετανίας στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου.

Όπως αναφέρουν δημοσιεύματα, το ζευγάρι, που σε λίγους μήνες θα υποδεχθεί το τρίτο του παιδί, αποφεύγει τα αγγίγματα από δική του επιλογή, καθώς επιθυμεί να περνά ένα πιο «επαγγελματικό» προφίλ, μιας και εκπροσωπεί την βρετανική μοναρχία.

«Ο δούκας και η δούκισσα φωτογραφίζονται σχεδόν πάντα ενώ βρίσκονται σε επίσημες επισκέψεις τους. Και εν ώρα δουλειάς θα ήταν αντιεπαγγελματικό να κρατιούνται χεράκι – χεράκι. Επίσης, πρέπει να ανταλλάσσουν χειραψίες με τεράστιο αριθμό ανθρώπων, έτσι δεν θα ήταν πρακτικό να κρατιούνται από το χέρι», εξηγεί η βασιλική ανταποκρίτρια Emily Nash.
Πηγή: peoplegreece.com