Ο μυστηριώδης "χρησμός" του Τραμπ: «Η ηρεμία πριν από την καταιγίδα»

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Τι να θέλει να μας πει ο… "ποιητής" Ντόναλντ Τραμπ; Μια ατάκα του κατά τη συνάντηση με στελέχη των αμερικανικών ενόπλων δυνάμεων, προκάλεσε… ανησυχία.

Ο Ντόναλντ Τραμπ, με τη Μελάνια στο πλευρό του, υποδέχτηκαν στο Λευκό Οίκο κορυφαία στελέχη των αμερικανικών ενόπλων δυνάμεων. Με τον Αμερικανό πρόεδρο να έχει ανοίξει μέτωπα με το Ιράν και τη Βόρεια Κορέα (σ.σ. τον… «Άξονα του Κακού» που είχε πει ο Τζορτζ Μπους ο νεότερος) μια «ατάκα» του Τραμπ προκάλεσε (τουλάχιστον) ανησυχία.
Υπό το «βλέμμα» του Λίνκολν

Αφού ο Τραμπ και οι στρατιωτικοί συζήτησαν τα «καυτά» θέματα του Ιράν και της Βόρειας Κορέας και παρακάθισαν στο δείπνο που παρέθεσε το προεδρικό ζεύγος στους στρατιωτικούς και τις συζύγους τους, ήρθε η ώρα για την… οικογενειακή φωτογραφία.

Όλοι στάθηκαν στην αίθουσα του Λευκού Οίκου όπου δεσπόζει το πορτραίτο του Άβρααμ Λίνκολν.

Όλοι είχαν πάρεις τις θέσεις τους, χαμογελούσαν, τα φλας άστραψαν. Και τότε ο Ντόναλντ Τραμπ είπε να ρίξει τη… «βόμβα» του!
Ο Τραμπ και η… καταιγίδα

«Παιδιά, ξέρετε τι αντιπροσωπεύει αυτό;», ρώτησε ο Τραμπ τους δημοσιογράφους και τους φωτορεπόρτερ.

Και εκείνοι, που δεν ήξεραν, περίμεναν την απάντηση. Την οποία μάλλον δεν φαντάζονταν. «Ίσως την ηρεμία πριν από την καταιγίδα», συνέχισε ο πρόεδρος των ΗΠΑ.

Όταν ο πρόεδρος των ΗΠΑ ρωτήθηκε «ποια καταιγίδα;», η απάντηση προσέδωσε… ακόμη περισσότερο μυστήριο. «Θα το ανακαλύψετε», απάντησε.

Δείτε το στιγμιότυπο

Σημειώνεται ότι την περασμένη εβδομάδα, όταν δημοσίως κάλεσε τον υπουργό Εξωτερικών Ρεξ Τίλερσον να μη… χάνει το χρόνο του με τη Βόρεια Κορέα, είχε γράφει στο twitter: «Κράτα την ενέργειά σου Ρεξ, ό,τι πρέπει να γίνει, θα γίνει».

Φυσικά, οι δημοσιογράφοι ζήτησαν διευκρινίσεις από τον Λευκό Οίκο για το τί εννοούσε ο Αμερικανός πρόεδρος. Αλλά απάντηση, δεν πήραν.

Πηγή: www.newsit.gr