Τι έκανε η Pamela Anderson στην Ύδρα;

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Στις αρχές Οκτωβρίου, η εκρηκτική Pamela Anderson βρέθηκε στην Ύδρα αναστατώνοντας το νησί με την εμφάνισή της. 

Βέβαια, η επίσκεψή της ήτο ιδιοτελής καθώς επισκέφθηκε το νησί προκειμένου να φωτογραφηθεί με τη σπουδαία σχεδιάστρια Vivienne Westwood για τη νέα της collection η οποία είναι σε σύμπραξη με τον  Andreas Kronthaler με φόντο το ακαταμάχητο ελληνικό τοπίο.

«Πέρασα πολύ χρόνο στην Ιταλία καθώς σε αυτό το μέρος ετοιμάζονται οι περισσότερες κολεξιόν –έχουμε studio και ομάδα εκεί και μετά από τόσα χρόνια έχω ερωτευτεί την Ιταλία και τη Μεσόγειο. Αγαπώ την θάλασσα και να είμαι κοντά της- Σκέφτηκα “Θέλω να κάνω την καλοκαιρινή κολεξιόν για τη Μεσόγειο”, ως έναν φόρο τιμής στον κόσμο και το μέρος. Το λέμε ‘Europa’», φανερώνει ο Andreas Kronthaler σε μήνυμά του που συνοδεύει τις φωτογραφίες στην επίσημη ιστοσελίδα της γνωστής σχεδιάστριας. 

«Αγαπώ τα πάντα γύρω από αυτή τη μεγάλη θάλασσα. Υπάρχει ομοιότητα αν ζεις στην Ιταλία ή την Ελλάδα, την Ισπανία ή τη Γαλλία-ξαφνικά είσαι μπροστά στο μπλε, ο χρόνος αλλάζει και η στάσης σου στις αλλαγές της ζωής και στον τρόπο που βλέπεις τις αλλαγές. Κάνει τους ανθρώπους να δείχνουν τόσο αγαπητοί και υγιείς», συνεχίζει.

Φωτογραφίες δείχνουν τι έκανε η Pamela Anderson στην Ύδρα. Από την Ηλιάνα Φασόλη.