Αύριο κρίνεται το μέλλον του Δήμου Ύδρας!

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Όπως σας αποκάλυψε το Piraeuspress.gr, υπάρχει έντονη κινητικότητα στο νησί της Ύδρας, μιας και αύριο αποφασίζει το Συμβούλιο της Επικρατείας, για το μέλλον της Δημοτικής Αρχής Κουκουδάκη.
 
Η αυριανή απόφαση του ΣτΕ, σχετικά με ένσταση που είχε κατατεθεί κατά την εκλογική διαδικασία, θα κρίνει το μέλλον του νυν Δημάρχου Ύδρας.
 
Δηλαδή ενδέχεται, ένα χρόνο σχεδόν μετά τις Δημοτικές Εκλογές, να υπάρξει αλλαγή Δημοτικής Αρχής και επαναφορά του πρώην Δημάρχου Ύδρας Άγγελου Κοτρώνη.
 
Όπως μαθαίνουμε, στο νησί υπάρχει μια σχετική αναστάτωση, μιας και η απόφαση συμπίπτει με το Πάσχα-τουριστική περίοδος για το όμορφο νησί του Αργοσαρωνικού με πλήθος εκδηλώσεων.
 
Από το επιτελείο του νυν Δημάρχου Γιώργου Κουκουδάκη εκφράζουν τη σιγουριά τους ότι όλα θα πάνε καλά και ότι δεν πρόκειται να υπάρξει καμία αλλαγή.
 
Η άλλη μεριά, αυτή του πρώην Δημάρχου Άγγελου Κοτρώνη, αναφέρει ότι έχει απόλυτη εμπιστοσύνη στην ελληνική δικαιοσύνη και ότι με βάση τα στοιχεία που υπάρχουν, είναι σημαντικές οι πιθανότητες επανόδου στη διοίκηση του νησιού.
 
Εις αύριον τα νεότερα!
 
Διαβάστε επίσης: