ΝΔ ΥΔΡΑΣ: Ο Δήμαρχος Κουκουδάκης και οι συγγενείς του ΔΕΝ ανανέωσαν τη συνδρομή!

Το Piraeus Press αποκάλυψε χθες ότι μπαίνει λουκέτο στην Τοπική Οργάνωση της ΝΔ στην Ύδρα, αναδεικνύοντας τις σημαντικές ευθύνες του προερχόμενου από τη ΝΔ Δημάρχου Γιώργου Κουκουδάκη!

Σήμερα, το Piraeus Press προχωρά σε μια νέα αποκάλυψη, που πιστοποιεί το χθεσινό ρεπορτάζ και καταδεικνύει το σημαντικό πρόβλημα που αντιμετωπίζει η ΝΔ με τους δήθεν παράγοντες, που ενδιαφέρονται μόνο για την καρέκλα… την οποία εν πολλοίς τους χάρισε η ΝΔ!

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΥΔΡΑΣ ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΥΚΟΥΔΑΚΗΣ ΔΕΝ ΑΝΑΝΕΩΣΕ ΤΗ ΣΥΝΔΡΟΜΗ ΤΟΥ ΣΤΗ ΝΔ

Σύμφωνα με τις επίσημες λίστας μελών της ΝΔ, βάσει των οποίων θα διενεργηθούν οι εσωκομματικές εκλογές της 13ης Μαΐου, ο Δήμαρχος Ύδρας Γιώργος Κουκουδάκης, καθώς και τα συγγενικά του πρόσωπα, παραμένουν ΑΝΕΝΕΡΓΑ ΜΕΛΗ της ΝΔ!

Δηλαδή ο δήθεν δεξιός Δήμαρχος Ύδρας Γιώργος Κουκουδάκης, δεν ανανέωσε τη συνδρομή του ως μέλους της ΝΔ!

Υποθέτουμε ότι το θέμα δεν είναι οικονομικό…

Άρα τίθεται το μείζον ερώτημα, «ποιος είναι ο λόγος που ένας εν ενεργεία Δήμαρχος προερχόμενος από τη ΝΔ, δεν αποτελεί ενεργό μέλος της παράταξης;».

Και φυσικά ακολουθεί το αυτονόητο ερώτημα: «Η ΝΔ τι θα κάνει για όλες αυτές τις περιπτώσεις των αιρετών «παραγόντων» που είδε δεν ανανέωσαν τη συνδρομή τους είτε προσπάθησαν να παρεμποδίσουν το άνοιγμα στην κοινωνία που επιδιώξει ο Κυριάκος Μητσοτάκης, όπως ο Δήμαρχος Κυθήρων Στράτος Χαρχαλάκης

ΙΔΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΕΓΓΡΑΦΟ:

Στο πεδίο «αίτηση αλλαγής στοιχείων» αναφέρεται ΟΧΙ ενώ θα έπρεπε να αναφέρεται ΕΝΕΡΓΗ αν είχε πληρώσει!

25082F64-CE93-4216-B4F5-6FDB537AE278

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

ΝΔ: Λουκέτο στην Τοπική Οργάνωση Ύδρας – Ευθύνες στον δεξιό Δήμαρχο Γιώργο Κουκουδάκη

ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΥΘΗΡΩΝ ΧΑΡΧΑΛΑΚΗΣ: Απειλεί Επιχειρηματίες για να αποτρέψει το άνοιγμα Τοπικής της ΝΔ στο νησί!