ΥΔΡΑ: Μεγάλη δυσαρέσκεια για Κουκουδάκη – Πιέζουν Αναστόπουλο για «come back»

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Μπορεί η χρονιά να άλλαξε μέσα σε εορταστικό κλίμα για όλη την Ελλάδα, παρά τις σημαντικές οικονομικές δυσκολίες, στην «αρχόντισσα» του Αργοσαρωνικού όμως τα προβλήματα φαίνεται να μην έχουν τελειωμό.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, κοινός παρανομαστής των προβλημάτων είναι ο Δήμαρχος Ύδρας Γιώργος Κουκουδάκης, ο οποίος εισπράττει ολοένα και περισσότερο την έντονη δυσαρέσκεια των συμπολιτών του.

Αν και εξελέγη πανηγυρικά, με βασικό προσόν το νεαρό της ηλικίας του και την όρεξή του για προσφορά, τα πράγματα δεν εξελίχθηκαν όπως τα περίμεναν οι Υδραίοι, ακόμα και οι πιο φανατικοί (αρχικά) υποστηριχτές του.

Πλέον ο Δήμαρχος Ύδρας, αποτελεί κόκκινο πανί ακόμα και για την πλειοψηφία των Νεοδημοκρατών, χώρο από τον οποίο προέρχεται και ο ίδιος.

Η δυσφορία μάλιστα αυτή, έχει ξεπεράσει τα στενά όρια του νησιού και αποτελεί θέμα συζήτησης και στην Πειραιώς, καθώς σε λίγους μήνες θα μπούμε και επισήμως δεν προεκλογική περίοδο, ενόψει των επερχόμενων Αυτοδιοικητικών εκλογών του 2019.

ΤΟ «COME BACK» ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΑΝΑΣΤΟΠΟΥΛΟΥ

Υπό το φόβο μιας ακόμα απώλειας, στην Πειραιώς επεξεργάζονται διάφορα σενάρια.

Σενάρια, τα οποία πηγάζουν κυρίως από την ίδια την κοινωνία της Ύδρας!

Το Piraeuspress.gr, είναι σε θέση να γνωρίζει ότι ήδη σημαντικοί Υδραίοι καθώς και εκπρόσωποι θεσμικών φορέων, πιέζουν ασφυκτικά τον τ. Δήμαρχο Ύδρας Κώστα Αναστόπουλο να είναι εκ νέου υποψήφιος το 2019!

Καθώς φαντάζει η μόνη ενωτική λύση, ο Κώστας Αναστόπουλος έχει μπει και στο επίκεντρο της ΝΔ.

Ο ίδιος κρατά χαμηλούς τόνους, αν και γνωρίζει τόσο τη δυναμική που μπορεί να αναπτύξει, αλλά και τη δυσμενή θέση που βρίσκεται ο νυν Δήμαρχος Ύδρας.

Το Piraeuspress.gr θα παρακολουθεί στενά της εξελίξεις σχετικά με τις Δημοτικές Εκλογές του 2019, που όπως όλα δείχνουν θα φέρουν σημαντικές ανατροπές!