ΣTIΣ ΣΠΕΤΣΕΣ ΤΟ GAME OF THRONES: Ο Τζον Σνόου απόλαυσε τις διακοπές του στο νησί του Αργοσαρωνικού (Φωτο)

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Ο αγαπημένος του Game of Thrones Kit Harington και περισσότερο γνωστός ως Τζον Σνόου βρέθηκε στην Ελλάδα και απόλαυσε τις διακοπές του στις Σπέτσες.

Ο αγαπημένος του κοινού από το Game of Thrones Kit Harington και γνωστός μέσα από τον ρόλο του ως Τζον Σνόου βρέθηκε με τη σύντροφό του στις Σπέτσες και ήταν εξαιρετικά επικοινωνιακός με τον κόσμο που τον αναγνώρισε στο νησί.

Ο Kit Harington με τη σύντροφό του και επίσης ηθοποιό Rose Leslie που έπαιξε μαζί του στο Game of Thrones απόλαυσαν τις ομορφιές του Αργοσαρωνικού και απαθανατίστηκαν στη γνωστή παραλία Αγία Μαρίνα στις Σπέτσες, όπου απόλαυσαν το γεύμα τους στο Beach Bar Restaurant Paradise.

Οι δύο ηθοποιοί, όπως δήλωσε στο Newsit.gr η υπεύθυνη επικοινωνίας και δημοσίων Σχέσεων στο Paradise Beach Bar & Restaurant Φιλίτσα Αρβανίτη, έφτασαν την Κυριακή στις Σπέτσες και ήταν άκρως φιλικοί και επικοινωνιακοί με τον κόσμο που τους αναγνώρισε.

Η Φιλίτσα Αρβανίτη, Υπεύθυνη Επικοινωνίας και Δημοσίων Σχέσεων στο Paradise Beach Bar & Restaurant με τον Kit Harington

Η Φιλίτσα Αρβανίτη, Υπεύθυνη Επικοινωνίας και Δημοσίων Σχέσεων στο Paradise Beach Bar & Restaurant με τον Kit Harington
 

Με το σκάφος τους γύρισαν τα νησιά του Αργοσαρωνικού και έκαναν στάση στην Ύδρα, ενώ πλέον έχουν αποχωρήσει από τις Σπέτσες. Στο Beach Bar Restaurant Paradise, όπου επέλεξαν να απολαύσουν το γεύμα τους, τίμησαν την ελληνική κουζίνα, επιλέγοντας παραδοσιακά πιάτα και ελληνικό κρασί.

Kit Harington και Rose Leslie

Συγκεκριμένα ξεκίνησαν με παραδοσιακό κρίταμο, ντάκο, σαλάτα με σολωμό, κολοκυθόπιτα, κεφτεδάκια, φάβα και έκλεισαν με ψάρι ημέρας (λιθρίνι) και σαρδέλες στα κάρβουνα, ενώ απόλαυσαν ποικιλία από γλυκά του μαγαζιού και παγωτό και συνόδευσαν το γεύμα τους με ελληνικό κρασί.

Kit Harington και Rose Leslie

 

Kit Harington και Rose Leslie