ΣΑΛΑΜΙΝΑ: Ο Τραγάκης έτρεχε πίσω από τον Κυριάκο Μητσοτάκη!

Επίσκεψη του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκου Μητσοτάκη στη Σαλαμίνα και στην θαλάσσια περιοχή όπου έγινε το ναυάγιο του πλοίου "Αγία Ζώνη 2", το Σάββατο 30 Σεπτεμβρίου 2017. Ο πρόεδρος της ΝΔ συναντήθηκε με εκπροσώπους της Τοπικής Αυτοδιοίκησης και φορέων της Σαλαμίνας, προκειμένου να ενημερωθεί για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν εξαιτίας της οικολογικής καταστροφής που προκάλεσε η πετρελαιοκηλίδα. (EUROKINISSI/ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ)
Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Πραγματικό κατοστάρι έκανε ο "αιωνόβιος" Βουλευτής Β' Πειραιά της ΝΔ Γιάννης Τραγάκης για να προλάβει να βρίσκεται ακριβώς πίσω από τον Κυριάκο Μητσοτάκη σε κάθε πλάνο!

Ο Πρόεδρος της ΝΔ επισκέφτηκε τη Σαλαμίνα για να παρακολουθήσει την πορεία του καθαρισμού της θάλασσας από την πετρελαιοκηλίδα.

Και βέβαια δε θα μπορούσε να μη δώσει το παρών ο Γιάννης Τραγάκης, ο οποίος φαίνεται ότι δίνει τον υπέρ πάντων αγώνα αφότου "έκαψε" με τις δηλώσεις του την υποψηφιότητα του γιου του, τον οποίο ήθελε να χρίσει διάδοχό του στη Β' Πειραιά.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, ο Κυριάκος Μητσοτάκης δεν ήταν και πολύ εγκάρδιος με τον Γιάννη Τραγάκη, ο οποίος  προσπαθεί μετά το "συμβάν" να πείσει όλο τον Πειραιά ότι οι σχέσεις του με τον Πρόεδρο της ΝΔ είναι κάτι περισσότερο από καλές!