Τραγωδία στην Αίγινα: Συγκλονίζουν η σύζυγος και η κόρη του άτυχου ψαρά

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Για τους πιο έμπειρους καπετάνιους της Αίγινας κάνουν λόγο οι κάτοικοι του νησιού που δεν μπορούν να πιστέψουν πώς χάθηκαν τόσο άδικα τα δύο αδέρφια.

Ούτε η μεγάλη εμπειρία τους και η πολύχρονη σχέση τους με τη θάλασσα, μπόρεσαν να αποτρέψουν το θάνατο των δύο ψαράδων, στο τραγικό θαλάσσιο δυστύχημα της Αίγινας το πρωί της Τετάρτης.

Τα δύο αδέρφια, ο Παντελής και ο Γιώργος Μπήτρος είχαν φύγει ξημερώματα από το σπίτι τους με το αλιευτικό τους σκάφος για να βγάλουν τη ψαριά της ημέρας. Η μοίρα όμως ήθελε τα δύο αδέρφια όπως γεννήθηκαν και μεγάλωσαν μαζί έτσι ακριβώς να φύγουν από τη ζωή.

Στη θαλάσσια περιοχή 2,5 ναυτικά μίλια βορειοδυτικά της Σουβάλας, το πλοίο – υδροφόρα «Αίγινα» συγκρούστηκε κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες με το αλιευτικό σκάφος «Παναγιώτης» των αδερφών Μπήτρου.

Από τη σύγκρουση το αλιευτικό σκάφος που ήταν ξύλινο διαλύθηκε, ενώ τα δύο άτομα που επέβαιναν σε αυτό, έπεσαν στη θάλασσα και περισυνελέγησαν στη συνέχεια νεκροί από το πλήρωμα της υδροφόρας.

Συγκλονισμένοι συγγενείς και φίλοι δεν μπορούν να πιστέψουν πώς τα δύο αδέρφια χάθηκαν τόσο άδικα, μέσα σε μια στιγμή…

Τραγικές φιγούρες τα παιδιά και οι σύζυγοι των δύο νεκρών που από τη πρώτη στιγμή βρέθηκαν στο λιμεναρχείο και στο νοσοκομείο όπου μεταφέρθηκαν οι δύο ψαράδες.

«Έχασα τη ζωή μου, έχασα τα πάντα», φωνάζει η σύζυγος του άτυχου Παντελή. «Πέρασε φουρτούνες και φουρτούνες και να χαθεί 5 λεπτά από το σπίτι μας. Είναι άδικο…»

«Ο πατέρας μου ήταν πολύ έμπειρος. Δεν τη φοβόταν τη θάλασσα, τη σεβόταν. Πάντα αυτό μου έλεγε», λέει συντετριμμένη η κόρη του.

[g_youtube v="Wa0xMl2YvZI"]